СТАРТ ПРОДАЖУ “Еко-Дім на Тракті ІV”!

«ЕКО-ДІМ на Тракті IV» – це житловий комплекс, який являється продовженням ідеї створення комфортного мікрорайону на Тракті Глинянському у Львові. Це буде нашим четвертим житловим комплексом цього району. Адже, ми бачимо великий потенціал на цих територіях. Віримо в концепцію: «Місто добре для роботи, передмістя – для життя».

Тут галас та метушня туристичного центру не заважатимуть комфортному проживанню і відпочинку, а зручне транспортне сполучення дозволить швидко дістатись в потрібний район. Лише 15 хвилин автомобілем до центру Львова, 5 хвилин до найближчої зупинки громадського транспорту.

З часом новий мікрорайон заживе повноцінним життям – налагодиться власна інфраструктура, запрацюють нові дитячі садочки і школи, мешканці зможуть насолоджуватись чашкою кави в затишній кав’ярні свого району та щоранку купувати свіжу випічку у крафтовій пекарні у власному будинку.

Комплекс складатиметься з 6 секцій різної поверховості від 8 до 10 поверхів. Загалом 225 квартир – 1, 2 і 3 кімнатні. Площі квартир від 42 м2.
Під’їзди обладнані домофонами. Ліфти фірми OTIS. У квартири проведено кабелі для користування нтернетом та домофоном. На території передбачені дитячі майданчики та зони для занять на вуличних спортивних тренажерах. Ви можете три роки орендувати квартиру або дозволити купити власне житло вже сьогодні! Вартість від 14 500 грн. Можливе розтермінування оплати (0%). Перший внесок 25%. Іпотека від Укргазбанку і Кредобанку під 7% річних.

Здача 1 черги житлового комплексу «Еко-Дім на Тракті IV» у вересні 2022 р., 2 черги в березні 2023 р.

Бронюйте квартиру у відділі продажу 0 800 40 20 10 (дзвінки по Україні безкоштовні).

Compare listings

Compare