В «Еко-Дім на Надійній» введений в експлуатацію будинок№4

Будинок №4 житлового мікрорайону малоповерхової забудови «Еко-Дім на Надійній» зданий в експлуатацію! Про це отримано відповідний Сертифікат від Державної інспекції архітектури і містобудування України.

Ми йшли до цього впевнено і цілеспрямовано, продовжуючи будувати надійно в складних умовах. Дякуємо всім за підтримку і довіру! Вітаємо щасливих власників квартир! 

ЕКО-ДІМ на Надійній – це малоповерховий в 3-5 поверхів житловий мікрорайон на вулиці Надійній (бічна Зеленої) у Львові. Особливість комплексу в його локації біля самого Винниківського природнього лісопарку та повноцінній інфраструктурі, яка включає в себе як житлові будинки, так і окремий паркінг, прибудинкову територію без авто, з дитячими і відпочинковими майданчиками і міні футбольним полем.

Генеральний план «Еко-Дім на Надійній»

Будинок №4, фасад

Ще є вільні 3 кімнатні квартири вдалого планування оптимальною площею 98 м2 – ТУТ 

Будинок №4 акредитований в Ощадбанку і Sky банку в програмі єОСЕЛЯ на придбання квартири під доступний кредит від 3%. Детальніше ТУТ

Комісія від Державної інспекції архітектури і містобудування України продовжує працювати в  будинках, які вже збудовані в межах комплексу. Очікуємо на наступні Сертифікати про здачу в експлуатацію.  

Умови купівлі вільних квартир уточнюйте у відділі продажу 0 800 40 20 10 (дзвінки безкоштовні в межах України), 067 151 36 87 (viber). 

Compare listings

Compare