Передвеликодні майстер-класи для дітей військовослужбовців

​​Дивитись на щасливі обличчя дітей – це те, заради чого варто жити, боротись і перемагати!

В суботу для дітей військовослужбовців успішно відбулася серія безкоштовних великодніх майстер-класів. Організували ми її спільно з мережею навчальних закладів ЕКОЛЕНД. Дуже вдячні за допомогу! Атмосфера була чудова!

На базі ліцею діти готували великодню листівку, декорували вербові віночки з лози, займалися різними техніками писанкарства та створювали композиції хатинки.

В приватному садочку Еколенд маленькі гості фантазували над розписом духмяних пряників і писанок, дегустували ласощі. В початковій школі Еколенд діти з батьками мали нагоду намалювати Великодню фантазію, створити вербову гілку, а дівчата плели віночки. Крім творчої діяльності, присутні насолодилися смачним пригощенням та отримали приємні подарунки.

Нагадуємо, що всі дорослі, які зареєстрували дітей на майстер-класи, можуть скористатись Подарунковими сертифікатами на М2 в житлових комплексах «Еко-Дім». Для цього просимо перевірити свою електронну пошту, завантажити сертифікат і звернутись в наш відділ продажу 0 800 40 20 10 (всі дзвінки в межах України безкоштовні).

Compare listings

Compare